Εθνικο Συνεδριο και Συναντηση Πολιτικης στο Ηρακλειο Κρητης, στις 09/05/2019

Ο Δήμος Ηρακλείου, διαμέσου του Τμήματος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων διοργανώνει την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019, το Εθνικό Συνέδριο και τη Συνάντηση Πολιτικής με θέμα "Ενεργειακή απόδοση Δημόσιων Κτιρίων - Σχέδιο δράσης, υλοποίηση και παρακολούθηση" που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του IMPULSE.  

Το Εθνικό Συνέδριο στοχεύει στην παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου κατά την υλοποίησή του στο Δήμο Ηρακλείου, καθώς και στα οφέλη της χρήσης των εργαλείων του IMPULSE σε εθνικό και μεσογειακό επίπεδο. Κατά τη διάρκεια της Συνάντησης Πολιτικής εκπρόσωποι της Πολιτείας, των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών, του ΚΑΠΕ, καθώς και Ευρωπαϊκών Ενώσεων για την Ενέργεια συνομιλούν για τις προοπτικές και τις προκλήσεις των σχεδίων ενεργειακής απόδοσης Δημόσιων Κτιρίων στην περιοχή της Μεσογείου καθώς και τη συνεισφορά των συμπερασμάτων του έργου IMPULSE στη χάραξη πολιτικής για την ενεργειακή αναβάθμιση των Δημόσιων Κτιρίων.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο ASTORIA CAPSIS, Πλατεία Ελευθερίας 11, Ηράκλειο. Ώρα έναρξης 9.00 π.μ.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στις εργασίες του Εθνικού Συνεδρίου και της Συνάντησης Πολιτικής θα πρέπει να κάνουν προ-εγγραφή στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο ΕΔΩ.

Αιτήσεις Συμμετοχής έως και την Κυριακή 5 Μαΐου 2019. 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Πληροφορίες

Σύμβουλος Επικοινωνίας προγράμματος IMPULSE & Υπεύθυνη Διοργάνωσης Εκδήλωσης, Μαρία Δημητροπούλου, τηλ. 210 7248644, e-mailimpulse@sympraxis.eu

Τμήμα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δήμου Ηρακλείου, Πρόγραμμα IMPULSE τηλ. 2813 409204,  e-mailimpulse@heraklion.gr

NATIONAL CONFERENCE & POLICY MEETING

The Municipality of Heraklion invites you to the NATIONAL CONFERENCE & POLICY MEETING titled “Energy efficiency in Public Buildings – Action Plans, implementation and monitoring” realized in the framework of the IMPULSE project (INTERREG MED 2014-2020). Please register here

 INVITATION

 AGENDA

Information

Maria Dimitropoulou, phone. 210 7248644, e-mail: impulse@sympraxis.eu